Salisbury

Jeg har nå bodd ca 3 uker i Salisbury. Noen gang hørt om Stonehenge? Det er ca 10 minutter unna. Salisbury har en fantastisk fin katedral som ble bygd på 1200-tallet. Hoveddelen av katedralen ble faktisk bygd på bare 30år! Utenfor katedralen er det en stor gressplen hvor man kan se folk spise lunsj, sitte å lese eller bare henge med venner. Det er utrolig koselig å se at omerådet blir brukt som det blir. 

I sentrum av Salisbury finner man også Boston Tea Party - en av mine absolutt favoritt spisesteder her i byen! De har fantatiske lunsjer og jeg har aldri fått bedre eggerøre enn deres (ja, det er kun eggerøre, men åh den er god!). Det er ikke det billigste stedet, men det er fantastisk å bare ta med en bok, bestille en lunsj med ferskpresset juice og bare sitte å kose seg. Det er også rykter om at før i tiden kunne man gå inn å se noen av tidens mest kjente skribenter sitte å skrive som Shakespear. En annen ting som fortjener litt oppmerksomhet her i Salisbury er Quiz-night på The Mill hver Onsdag kveld! Det er alltid fantastisk oppmøte og god steming! Gå til baren og bestill en Thatchers, betal 2£ for å bli med og nyt kvelden! Stedet har karakter og har like fine sittesteder inne som ute! 

 

I neste innlegg skal jeg snakke litt om hvordan det har vært å gått fra å være i et avstandsforhold til å bli samboere.

Snakkes siden!

- V

#Salisbury #England #Wiltshire #Thatchers #Stonehenge #Katedral #Cathedral #UK #MovingtoEngland #Flytte #flyttetilengland


 


 

2 kommentarer

Lisa Rorvik

25.08.2016 kl.13:17

For en faktisk opplevse :)

Veronica

07.09.2016 kl.13:02

Lisa Rorvik: Takk for kommentaren :)! Ja, har absolutt vært det så langt :)

Skriv en ny kommentar

Veronica

Veronica

25, Enebakk

Kategorier

Arkiv

hits