Norge til England

Jeg er fra Enebakk kommune hvor jeg har bodd siden jeg var 4 år gammel. Jeg har nettopp fulført Grunnskolelærer 1-7. utdannelsen, hvor jeg tok et semester i England, det var da jeg møtte Aaron, som nå er samboeren min. Jeg har alltid visst at jeg ønsket å ta et semester i England, fordi jeg har alltid følt meg veldig dratt til England. Helt siden første gang jeg var på ferie der rett etter jeg fylte 18 har jeg ikke fått England ut av hodet, og det er vel derfor jeg dro tilbake til London hvert år etter det. Jeg hadde alltid lyst til å oppleve mer av England og oppleve det på en annen måte, jeg ønsket alltid å bo her. Å flytte til et annet land for meg er nok vanskeligere enn dere skulle trudd. Jeg er veldig familiekjær, ikke bare med nærmeste familie som foreldre og søsken, men jeg har et veldig nært forhold til besteforeldrene mine og til oldemoren min. Jeg snakker med de regelmessig og er mye på besøk hos dem alle sammen. Så å flytte fra de er ikke noe jeg gjorde lett. Jeg bodde 3 måneder i en fantastisk by i Hampshire som heter Winchester når jeg tok mitt semester i utlandet som absolutt hjalp på å nå ha virkelig flyttet hit. Jeg har aldri vokst så mye på så kort tid i hele mitt liv som jeg gjorde i Winchester, det er det beste jeg noen gang har gjort for meg selv og jeg er så glad jeg gjorde det, selvom det skremte meg den gang (om du leser dette og vurdere et semester i utlandet vil jeg absolutt oppfordre deg til å gjøre det!!). Takket være de tre månedene var ikke det å flytte til Salisbury i Wiltshire (noen gang hørt om Stonehenge? Det er rett ved der!), like skremmende som de kunne vært og jeg flyttet tross alt til en mann jeg elsker veldig høyt og stoler så inderlig på. 

Vel, så Lørdag, 6.August var datoen jeg bestemte. Når jeg bestemte den datoen i tidlig Juni føltes det som om det var evigheter unna. Jeg burdde jo nå,i en alder av 25 år vite bedre enn som så, men ei om jeg gjorde. 6. August kom flyende mot meg og jeg ante ikke hva jeg kjente over hele situasjonen. Det var så mye å tenke på og så mye å få i orden at jeg ikke helt fant rom for å kjenne etter hva jeg følte om alt sammen. Jeg viste det var det rette for meg, men å dra i fra alle sammen hjemme var veldig vanskelig. I ukene rett før jeg skulle flytte byttet jeg og søsknene mine om på romfordelingen hjemme. Jeg gikk fra å ha det største rommet hjemme, med plass til sofa og sminkebord, til det miste rommet hvor jeg så vidt fikk inn senga og pulten, men det føltes fortsatt veldig godt å ha et rom hjemme, så jeg viste det var lett å komme hjem og at jeg fortsatt hører til i huset. Mamma og Pappa hadde sammen bestemt at de skulle være med over til England og bli i to dager for å se leiligheten, byen og bli enda bedre kjent med Aaron, og jeg må si at jeg er så ekstremt takknemlig og glad for at de gjorde det. Hadde jeg måtte sagt hade til dem i tillegg til alle andre på samme tid hadde det nok godt litt vel innpå meg. Jeg likte også så godt å få vist fram Salisbury til dem og vise dem hvor jeg nå skulle bo. Klokka 4 på lørdag morgen satt da jeg, mamma, pappa, den ene lillesøsteren min og lillebroren min i bilen på vei til Gardemoen. Jeg hadde ikke sovet i det hele tatt fordi jeg gikk igjennom alt i hodet av hva jeg hadde pakket og hva jeg muligens kunne ha glemt (jeg glemte å pakke kjoler.. Jepp!). Flyturen var veldig grei og jeg kjente jeg hadde litt sommerfugler i magen når vi gikk gjennom Gatwick flyplass og jeg så Aaron når jeg kom ut dørene, det var så godt å se han igjen og jeg kjente jeg følte meg tryggere med det samme. Vi fikk koffertene i bagasjerommet (de veide 19.8 og 20.2 kg hver - jepp! proffesjonel pakker over here!) og begynte på kjøreturen til Salisbury. 

To kofferter var ikke nærheten nok til å få med seg alt, men jeg skal til Norge i slutten av September (søstrene mine fyller 18 år) og jeg har planlagt en del jeg skal ta med da. Så jeg gikk da på en dag fra å bo i lille landlige Enebakk til den typiske Engelske byen Salisbury. Jeg gikk fra å bo hjemme til å bli samboer med kjæresten min, og jeg gikk fra å bo i Norge til å bo i England.  

Snakkes siden!

- V

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronica

Veronica

25, Enebakk

Kategorier

Arkiv

hits